Husvask, klesvask & tøymykner fra Durance

 

Tøyvask

Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence, Frankrike. Tekstilvasken er miljøvennelig med mer enn 90% naturlige ingridienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke! Etterlater en fantastisk mild duft av lavendel, dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Flaskene er 1 liter stor, bruk ca. 80 ml per vask.

 

Tøymykner

Tøymykneren til Durance er også miljøvennlig med innhold på mer enn 90% naturlige ingredienser og den er 90% biologisk nedbrytbat. Klær og sengetøy blir myke og velduftende. Tøymykneren er ikke tilsatt fosfat og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av lavendel og sommer! Flasken er 1 liter stor og en trenger ca 30 ml per vask.

 

Husvask

Husvasken til Durance kan brukes i alle husets rom, samt på vinduer og blanke overflater. Bruk ca 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset.

 

 

Kom innom oss i Marken for å få fat i disse FANTASTISKE produktene! 

- De Små Gleder <3 

 

 

 


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

De små gleder

De små gleder

7, Bergen

Rett ved Bergens togstasjon ligger en av byens mange koselige små gater. Det blå huset i Marken 23 huser vår lille trivelige butikk, med alt fra koselige ting for hjemmet, til klær og smykker. Er du fnysen på noe nytt, eller vil du gi en gave til en du er glad i? Ta gjerne en tur innom for en titt. Du er hjertelig velkommen :)
Du kan også ta en tur innom vår nettbutikk: www.desmagleder.no
Følg med på facebooksiden vår for hyppige oppdateringer om nye varer og tilbud: www.facebook.com/Desmagleder
Åpningstider:
Mandag- Fredag: 10.00- 18.00
Torsdag: 10.00- 19.00
Lørdag: 10.00- 17.00
Epost: post@desmagleder.no

Kategorier

Arkiv

hits