Forelsket.......

Jeg er forelsket....... i et duftlys, en panne og en nyyyydelig strandkurv.....
For det går an å forelske seg i produkter - ihvertfall i min verden!

Jeg ser for meg en rolig kveld i godstolen, etter en bedre middag ( laget i pannen, selvfølgelig). Duftlyset brenner mens jeg nyter en kopp kaffe og planlegger ferien - på en strand - hvor jeg skal bruke strandkurven HVER dag ! 
Det var selvfølgelig en fornøyelse å lage middagen, for pannen er supergod og en fryd for øyet...... Familien er lykkelig og mett og alt er bare kos og rosa skyer i heimen. Jeg NYTER forelskelsen i fulle drag!Jeg vet at jeg tar litt av, men vær du trygg på at virkeligheten holder meg opptatt  - sånn som da termosen lakk kaffe utover alt innholdet i vesken min i dag tidlig. Flotte greier!

Enn så lenge må jeg nøye meg med å titte & drømme når jeg er på jobb i butikken. Jeg smiler når jeg ser tingene jeg drømmer om, og de får meg i godt humør. Følelsen er GOD ! Jeg liker å være forelsket.......

 

Én kommentar

Silje S. Lopez

06.06.2015 kl.14:43

elsker stilen : )) kjempe fine ting

Skriv en ny kommentar

De små gleder

De små gleder

8, Bergen

Rett ved Bergens togstasjon ligger en av byens mange koselige små gater. Det blå huset i Marken 23 huser vår lille trivelige butikk, med alt fra koselige ting for hjemmet, til klær og smykker. Er du fnysen på noe nytt, eller vil du gi en gave til en du er glad i? Ta gjerne en tur innom for en titt. Du er hjertelig velkommen :)
Du kan også ta en tur innom vår nettbutikk: www.desmagleder.no
Følg med på facebooksiden vår for hyppige oppdateringer om nye varer og tilbud: www.facebook.com/Desmagleder
Åpningstider:
Mandag- Fredag: 10.00- 18.00
Torsdag: 10.00- 19.00
Lørdag: 10.00- 17.00
Epost: post@desmagleder.no

Kategorier

Arkiv

hits