Flere varer fra Molly Marais i butikk og nettbutikk

Før jul fikk vi inn de lekre og klassiske toalettmappene fra Molly Marais som du kan se i dette innlegget her:http://desmagleder.blogg.no/1449232503_ny_leverandr_i_nettbu.html ! 

 

Molly Marais er et nytt merke fra Danmark som har kapret seg noen av Lisbeth Dahls tidligere designere, ettersom Lisbeth Dahl dessverre er "lagt ned".  Vi er så glad for at vi endelig har fått inn enda flere nydelige varer fra dette merket! Rammene som er bilde av under kan du også handle i nettbutikken vår via denne linken: http://www.desmagleder.no/?PageID=89&s=Molly+Marais

 Sjekk ut nettbutikken vår for enda flere herlige nyheter! Minner også på om at vi har mye flott på salg nå også, kanskje du finner noe?

      WWW.DESMAGLEDER.NO

 

 

- De Små Gleder 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

De små gleder

De små gleder

8, Bergen

Rett ved Bergens togstasjon ligger en av byens mange koselige små gater. Det blå huset i Marken 23 huser vår lille trivelige butikk, med alt fra koselige ting for hjemmet, til klær og smykker. Er du fnysen på noe nytt, eller vil du gi en gave til en du er glad i? Ta gjerne en tur innom for en titt. Du er hjertelig velkommen :)
Du kan også ta en tur innom vår nettbutikk: www.desmagleder.no
Følg med på facebooksiden vår for hyppige oppdateringer om nye varer og tilbud: www.facebook.com/Desmagleder
Åpningstider:
Mandag- Fredag: 10.00- 18.00
Torsdag: 10.00- 19.00
Lørdag: 10.00- 17.00
Epost: post@desmagleder.no

Kategorier

Arkiv

hits